Wyświetl pojedynczy post
Wehrmacht
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.05.2010, 15:37
Areo napisał(a):Wyświetl post
Porównuj rezerwy Polonii Bytom, która na wiosnę gra zupełną kaszanę z wiceliderem wiosennej tabeli Zagłębiem to daleko zajdziesz. Lech jest faworytem, ale Zagłębie nie jest łatwym rywalem i remis nie jest nierealny. Ja po cichu liczę, że piłkarzyki Amici nie wytrzymają presji związanej z liderowaniem tak jak nie wytrzymali rok temu. Już im wszystkie media i kibice w Pyrlandii włożyli koronę na głowę, a takie świętowanie przed meczem już nie raz kończyło się wtopą. Trzeba wierzyć do końca.

Tylko powiedz mi na jakiej Ty podstawie sądzisz, że Zagłębie wyjdzie i będzie umierało za Wisłę ? bo mówienie, że Zagłębie nie jest łatwym przeciwnikiem itp to prawda, ale nie w ostatnim meczu sezonu gdzie Amica gra u siebie i choćby tam mieli wszyscy zajechać się na śmierć to będą do 95 a nawet 100 minuty jak sędzia pozwoli walczyli aż w końcu będą mieć wynik jaki chcą a potem zdechną. Jakoś nie widzę Lubina który walczy tak jakby ich życie miało od tego zależeć o to by tego meczu nie przegrać a tylko i wyłącznie to może dać jakiś efekt w takim meczu. Oni jeśli w ogóle mają zamiar cokolwiek przeciwstawić Amice to tylko na zasadzie jeśli się uda to ok ale płakać po porażce nie będą. Dla nich to jest zwykły mecz a nawet nie, bo mecz bez żadnej stawki. Amica nawet grając 80 minut w 8 będzie szybciej biegać, walczyć, grać bo mają o co, wiedzą jaka jest stawka i świadomość, że to ostatni wysiłek by móc się wreszcie spuszczać, że są "mistrzami". Żeby tu była jakakolwiek nadzieja determinacja ze strony gości musiałaby być chociaż w połowie podobna. A nie będzie nawet w 5 %. Dokładnie tak samo jak rezerw Polonii Bytom.

Coś mi się widzi, że nadzieja niektórych jest na zasadzie Man U który liczył na Wigan. Jak się skończyło wszyscy widzieli.
Ostatnio edytowane przez Wehrmacht : 14.05.2010 o godz. 15:41.