Wyświetl pojedynczy post
biała gwiazda
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.05.2010, 15:25
JarTSW napisał(a):Wyświetl post
I git, bo jeszcze komuś z naszych działaczy wpadłoby na myśl, żeby którąś z tych miernot do nas ściągnąć...
Im może wpaść pomysł by nikogo nie kupować i przestaniesz się śmiać. Możemy mieć Nowaka za darmo teraz i grzechem było by nie skorzystać przy naszej beznadziejnej sytuacji w napadzie.A on sam w tej rundzie potwierdził że może unikać kontuzji i dobrze grać. Myślę, że Piast zleci i wyciągnął bym Wilczka o którym ostatnio cicho. A oglądałem parę meczy w jego wykonaniu i bardzo wybijał się na tle swojej słabej drużyny, a Piast w I lidze tak dużo za niego nie rzuci.Z kolei Glik okazała się o wiele gorszy w rzeczywistości niż mi się wydawało i myślę, że u nas nie miał by szans(tak jak swego czasu Kowalczyk). Wiele osób psioczy na Alvareza, a moim zdaniem to efekt Baszcza i dlatego wydaje się nam, że Urugwajczyk nie jest tak dobry, a moim zdaniem może się on stać najlepszym prawym obrońcom w lidze. Więc albo go wykupmy i miejmy spokój albo kupmy kogoś dobrego na jego pozycję(Golański?).Dobrym wymiataczem jest Mierzejewski z Polonii, ale pewnie będzie zaporowa cena. Myślę, że powinniśmy wystartować po Cetnarskiego, mamy atut gry w pucharach, a myślę że w Gks będzie wyprzedasz i nie będzie zaporowej ceny. Oprócz tego zwinął bym Pawłowskiego, który tylko z powodu kontuzji nic nie pokazał i o nim ucichło bardzo- więc powinna być mniejsza cena.(a był czas gdy pół ligi go chciało). Z bramkarzem nie mam pojęcia, wiem tylko że obecna 2 nie daje nam spokoju na lata. Skoro przez tyle czasu nikogo nie znaleźliśmy to dajmy szansę Kurto jako 2 bramkarzowi i powolutku wprowadzajmy do pierwszej jedenastki. Z wypowiedzi jakie czytałem wynikało, że ten chłopak ma duży talent.
Ostatnio edytowane przez biała gwiazda : 14.05.2010 o godz. 15:28.
Odpowiedz cytując