Wyświetl pojedynczy post
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.05.2010, 23:22
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
I z czego się ****a cieszycie? Chcecie kolejnej polskiej kompromitacji w pucharach? Ja *******ę, co za kraj. Też nie życzę Lechowi Mistrzostwa, też wolałbym, żebyśmy to my zagrali w el.LM. Ale jak już ten polski klub gra, choćby się go nienawidziło, to jakaś "sympatia" i "jedność" być powinna. Zwłaszcza, że w sobotę też, za nienawidzone Zagłębie, kciuki chyba cała wiślacka brać będzie trzymać.
A mam się prawo z tego śmiać. Już sie dosyć naczytałem o Wiśle więc teraz sie trochę pośmieje z drezyniarzy Poza tym kradzione nie "tuczy"

A Jagielloni (mam nadzieję) i Ruchowi jak najbardziej będę kibicował

!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Człowieku ogarnij się. W meczu z Piastem to nam sędzia pomógł. Błędy sędziowskie niestety nadal będą rzutowały na wyniki meczów, dopóki nie zostanie wprowadzona analiza wideo. Z Koroną sędzia mógł wywalić Pietię w 9.minucie za rękę w polu karnym. Czy wy niektórzy widzicie oczami bezstronnego kibica?

Natomiast żal pozostaje, i smutek też. Serce krwawi jak cholera. Te okoliczności (już nie chodzi o te sędziowskie błędy - tylko o to, że te gole wpadły w doliczonym czasie gry, kiedy już nic nie można odwrócić!)... Ale jest i nadzieja, że jednak w sobotę może zdarzy się cud i wszyscy wykrzykniemy : "Mistrza już mamy, na Ligę Mistrzów czekamy!" Ochłońcie.
Z Koroną i tak przegralismy to nie rozumiem tego argumentu. A z Piastem strzeliliśmy 4 bramki, nawet zawodnicy Piasta się nie zorientowali że był spalony to czego więcej wymagasz od sędziego? A tu masz podsumowanie http://www.weszlo.com/news/4952
Odpowiedz cytując