Wyświetl pojedynczy post
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.05.2010, 15:04
onn napisał(a):Wyświetl post
Bardzo się to wam nie podoba ponieważ nieodwracalnie kończy się dominacja Wisły w Polsce.
Nie no sorry stary Dominacja Wisły się kończy, masz rację, bo Lech (najprawdopodobniej) zdobędzie mistrzostwo polski rzutem na taśmę.

Fakt jest taki, że WSZĘDZIE w prasie jest nagonka na Wisłę, jaka to ona nie słaba, jak się znów skompromituje w Europie jak wygra mistrzostwo, jaki to Lech nie wspaniały, jak ładnie gra. Jest moda na Lecha, a Wisła jako mistrz już się opatrzyła, znudziła. Niestety, jak widać, ma to przełożenie na postawę sędziów. Nie twierdzę, że był tu jakiś wał - szczerze w takie coś wątpię. Uważam jednak, że sympatia większości Polaków leży teraz po stronie Lecha, sędziów też - w imię starej niepisanej zasady - bij mistrza! I jak była sytuacja, w której sędzia nie był do końca pewny jak się zachować to odruchowo, niejako podświadomie gwizdał pod Lecha i przeciwko Wśle. Wyliczenia portalu weszło w jakimś stopniu to potwierdzają.

Szanowni kibice Lecha. Cieszcie się z mistrzostwa. Może przez najbliższą dekadę nie będziecie mieć ku temu okazji, a każdy kibic chce żeby jego klub odnosił sukcesy, także w tym sezonie daliśmy wam trochę radości za pośrednictwem Mariuszka.

Z resztą, jak dla mnie, nawet jakby Wisła zdobyła tego mistrza to bym się aż tak nie cieszył, bo co to za mistrz, wywalczony w bólu. MISTRZ to jest zespół co roznosi ligę i robi 10 punktów przewagi minimum i nadal trzymam właśnie te sezony w pamięci jako występy mistrzowskiej Wisły (ostatni sezon 2 lata temu za Skorży i wcześniej dużo więcej innych). I mam PEWNOŚĆ, że w niedługim czasie Wisła wróci na należne jej miejsce - na tron KRÓLOWEJ POLSKI.

A Lech?

A Zagłębie?
A Polonia W.?
A a a a
No właśnie, gdzie oni teraz są ja pytam? Jednorazowi mistrzowie...
Zobaczymy w następnym sezonie jak nie będziemy grali wszystkich meczy na wyjeździe.
Ja obstawiam Wisła +10 pkt, a jeszcze został Lechowi mecz do wygrania w sobotę.

Pozdrawiam serdecznie wszystkich prawdziwych kibiców
Ostatnio edytowane przez s1mone : 13.05.2010 o godz. 15:13.
Odpowiedz cytując