Wyświetl pojedynczy post
KacpiTSW
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.05.2010, 14:09
Zostawcie Jopa w świętym spokoju! Zawalił i tyle... ale to nie do końca jego wina. To, że ma problemy z motywacją (inaczej tego nie potrafię wyjaśnić) to nie znaczy, że jest zły. W meczu z Lechem na prawdę zagrał dobre zawody! I nikt mi nie wmówi, że tak nie było!

http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...rz_i_Jop_.html

Cytat:
Lewandowski jest szybszy od Jopa, ale Jop robił wszystko żeby Robert nie mógł się rozpędzić.
Efektem czego był jeden oddany strzał, w dodatku nie celny.
Teraz trochę pogdybam:

Gdyby to Głowack/Marceloi strzelił do własnej bramki na pewno nie było by takiej nagonki na niego! Czemu? No czemu? Jeśli to Arek/Marcelo by skierował piłkę do własnej bramki to wtedy on na 90% odebrał by nam Mistrza Polski.

Jednakże nie jestem jakimś fanem Jopa i jego obecność w pierwszej 11-stce mnie trochę zdziwiła. W meczu z Piastem bodajże Burliga zagrał na lewej obronie, co więcej zagrał na wysokim poziomie - ja bym postawił na niego w tym meczu.

Ale koniec tego! Lech wygrał, My przegraliśmy! Teraz trzeba zabrać dupę w troki i z całego serducha dopingować naszą drużynę! Ja osobiście liczę na to, że Zagłębie zdoła wygrać! I nadal wierzę w obronienie Mistrza Polski!

AVE WISŁA!
Ostatnio edytowane przez KacpiTSW : 13.05.2010 o godz. 14:13.
WISŁA KRAKÓW - fuTSal

"...każdy żyd to wie, kto rządzi w mieście, TYLKO ABG!"
Odpowiedz cytując