Zostawcie Jopa w świętym spokoju! Zawalił i tyle... ale to nie do końca jego wina. To, że ma problemy z motywacją (inaczej tego nie potrafię wyjaśnić) to nie znaczy, że jest zły. W meczu z Lechem na prawdę zagrał dobre zawody! I nikt mi nie wmówi, że tak nie było!
http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...rz_i_Jop_.html
Cytat:
Lewandowski jest szybszy od Jopa, ale Jop robił wszystko żeby Robert nie mógł się rozpędzić.
Efektem czego był jeden oddany strzał, w dodatku nie celny.
|
Teraz trochę pogdybam:
Gdyby to Głowack/Marceloi strzelił do własnej bramki na pewno nie było by takiej nagonki na niego! Czemu? No czemu? Jeśli to Arek/Marcelo by skierował piłkę do własnej bramki to wtedy on na 90% odebrał by nam Mistrza Polski.
Jednakże nie jestem jakimś fanem Jopa i jego obecność w pierwszej 11-stce mnie trochę zdziwiła. W meczu z Piastem bodajże Burliga zagrał na lewej obronie, co więcej zagrał na wysokim poziomie - ja bym postawił na niego w tym meczu.
Ale koniec tego! Lech wygrał, My przegraliśmy! Teraz trzeba zabrać dupę w troki i z całego serducha dopingować naszą drużynę! Ja osobiście liczę na to, że Zagłębie zdoła wygrać! I nadal wierzę w obronienie Mistrza Polski!
AVE WISŁA!