Wyświetl pojedynczy post
AS82
Banita

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.05.2010, 11:41
wolfy napisał(a):Wyświetl post

Wytłumacz mi, w świetle tego co napisałeś, dlaczego ta genialna Amika, wygrywając mecze miała przed ostatnią kolejką cudów jeden punkt straty do nas? Tak zwyczajnie - coś mi się tu nie klei. Skoro byli tak dobrzy, to skąd się wzięła nasza przewaga?
Bo widzisz - my gramy cały sezon praktycznie na wyjeździe, ściągnęliśmy słabiutkich piłkarzy a poprzedni trener beznadziejnie przygotował naszą drużynę. Do obu rund. Jesteśmy słabi, bardzo słabi, dopiero wychodzimy z dołka. A mimo to - geniusze z Poznania nie mogli nas do tej rundy dogonić. Do tego, z jakiegoś niewyjaśnionego powodu - genialna Amika i beznadziejna Wisła w obu meczach między sobą zagrały na styk. De facto - powinny być dwa remisy, ale wiadomo - sędziowie.

Nie widzisz pewnej drobnej sprzeczności między tym co napisałeś, a tabelą?
Jak to jest, że my jesteśmy "enfant terrible" ligi, Amika jest jej zbawcą, a różnica między nami wynosi dwa punkty?
Ja sie odnosilem tylko do rundy wiosennej , mielismy 8 punktów przewagi ,a teraz mamy 1 punkt straty ,wiec ty mi to powiedz obiektywnie kto grał lepiej tej wiosny ?
Odpowiedz cytując