Wyświetl pojedynczy post
Borinho
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.05.2010, 17:40
Mamba napisał(a):Wyświetl post
Nie można obwiniać tylko Jopa za ten koszmarny wynik... Tylko cały zespół, który powinien pojechać tych pseudokopaczy 3:0, nie wiarygodne było to, że przez ostatnie 15 minut powinniśmy zmiażdżyć ten śmieszny klubik. Przeciwnik grał bez obrony kompletnie! Praktycznie nie widziałem, żadnego normalnego gracza u przeciwnika, jak można dopuścić, że gra się taką padake z kimś takim... Bardzo szkoda mi Jopa, bo co by nie mówić chłop zagrał bardzo dobry mecz z Lechem oraz dobrze się spisywał z sraxa do momentu tego pamiętnego samobója.
Dobra dobra na jakiej podstawie uważasz śmieszny klubik piłkarze jak wszędzie do tego zmobilizowali się na mecz z nami i chcieli walczyć. Czułem że tak to się skończy wielki optymizm po meczu z Legią która gra przeciwko wszystkiemu i olali mecz w myśl zasady wszystko w dupi.. mamy . Mimo wszystrko to my prowadziliśmy jednego gola ukradł sędzia ... drugi prawidłowo ... ale TO CO ZROBIŁ JOP TO JEST NIEPOJĘTE DLA MNIE !!! . To jest skutek złych transferów !!! i krzywdzenia naszego klubu takimi piłkarzami. Nie wyobrażalne dla mnie jest że zawodnik których ma tyle doświadczenia popełnia taki błąd !!!
Borinho
Odpowiedz cytując