|
Niech Ci wszyscy prześmiewcy zakwalifikują się ze swoimi klubami do pucharów i wyznaczają nowe tory. Wisła, Legia czy balon nie po to walczą o najwyższe laury żeby zadowolić Józka z Edkiem spod Częstochowy, którzy jęczą po Onetach. Nigdy nie mogłem pojąc czym się niektórzy tu przejmują - że się ktoś śmieję? to ja się mogą mu zaśmiać w ryj że ledwo im starcza na pranie brudnych strojów meczowych.
Każdy walczy o swoje w imię własnego klubu. Nie w imię Polski bo od tego jest reprezentacja.
A tym bardziej w imię Józka i Edka, którzy dopóki nie podskoczą wyżej niż do chuja dopóty będą ignorowani, a ich szydercze uwagi z góry wsadzane między bajki o królewnie śnieżce i siedmiu krasnoludkach.
Odpływam powoli. Niektórym się wydaje że Wisła to zabawka w ich dłoniach, która ma się zakwalifikować do LM bo w przeciwnym razie o wszystkim napiszę na Interii!
Jak tu pierdzę w fotel i stadionu Wisły na oczy nie ujrzałem tak zapewniam że to zrobię! I to nie są żarty!
No właśnie, wydaje im się.
Co do balona oczywiście życzę im jak najgorzej. I wszystkim innym, którzy mogliby przez to odskoczyć na kilka dobrych lat w lidze.
A Lewandowskiemu połamania nóg nowym klubie - tak na szczęście.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
|