Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.05.2010, 13:28
Cytat:
Mi bardziej chodzi, ze z punktu widzenia kibica przegranego lepiej zyc w swiadomosci, ze przegral przez spisek i uklad niz przez to ze jego przeciwnik byl po prostu lepszy
Napewno ale.. z punktu widzenia kibica powinnismy uczyc sie na bledach. Skoro powazne bledy sedziowskie wypaczajace wyniki spotkan zdarzaja sie co kolejke (a napewno minimum 1 mecz w kolejce zostal przez sedziow przekrecony) to zmienmy to. Chyba nie chcemy zeby w nastepnym sezonie sytuacja sie powtorzyla i o losie Mistrzostwa czy miejsca 3 czy 14 decydowaly bledy sedziow ktorzy nie wiem sa za slabi, nie radza sobie z presja? Jak oni nie daja rady to niech maszyna zacznie im pomagac w tym wszystkim.

Co do slabosci Wisly na tle Lecha. Moze dla Ciebie byla slabsza a moze dla wielu nie. Jakos w tabeli Wisla szla z Lechem leb w leb i ta 29 kolejka rozpoczynala wszystko od nowa mozna powiedziec. I patrz akurat pech chcial ze w tych 2 konkretnych meczach sedziowie musieli sie az tak mylic. Bez sensu sedziowie rozstrzygneli sprawe zdobycia MP. Koszmar
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując