Wyświetl pojedynczy post
Rosomak
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.05.2010, 12:50
JEDREK76 napisał(a):Wyświetl post
Święta prawda Rosomak, tylko... do cholery ile można spier.... meczy w jednym sezonie kopaczom wybaczyć A jeśli o Jopa chodzi, to ile do cholery może jeden człowiek ważnych meczy zapierd...ć Zajebiście ciężko przejść nad tym do porządku dziennego:/
Też to wszystko o czym wspominasz pamiętam, też cieszę się z obecnych sukcesów wiedząc, że może być znacznie gorzej, ale cholera mnie bierze, że nie bierze się nauk z przeszłości, że powiedzenie "Polak i przed szkodą i po szkodzie głupi" ożywa w tak istotnym momencie.
Wszystko można wybaczyć jeśli jest odpowiednie zaangażowanie a takie było we wczorajszym meczu.
Po piłkarzu można jechać ile wlezie ale piłkarzu nieangażującym się, nieambitnym etc. Nie po piłkarzu, który się angazuje. Ten chłop prawdopodobnie przeżywa teraz największy dramat w swojej karierze!
Czy on jest za to odpowiedzialny?
Nie!
Odpowiedzialni sa ludzie z klubu, którzy go zatrudnili, ludzie którzy spowodowali, ze Wisła jest coraz słabsza. Nie piłkarz, który robi wszystko, stra się, ale jednak nie ma umiejetności. Jop jest po prostu słaby i tyle.
Cała Wisła zresztą obniżyła loty, Brożek, Jirsak, Kirm, Łobodziński...
Dlaczego nikt nie gani murzyna, który nie strzelił na pustą bramkę?
Cała (no z wyjątkami oczywiście) Wisła jest słaba i powiedzmy sobie szczerze nie zasługuje na Mistrza Polski z przebiegu całego sezonu.

Ja wiem, że to ciężkie, ale wylewaniem żali na forum nic się nie wskóra.

Do wszystkich:
Chcecie lżyć Jopa?
Macie nastepny mecz więc lżyjcie chłopa ile wlezie! Pojedźcie mu! Bedziecie mięć satysfakcję. A do tych co trochę odważniejsi są i lubią wybić się z tłumu, podejdźcie do Niego i powiedzcie co o nim myślicie, naplujcie mu w twarz a potem kopnijcie w tyłek! Cio za problem? Chyba macioe na tyle odwagi!
Ja jak chciałem pojechać Jałosze, po tym jak sprzedał Wisłe dla Legii to to zrobiłem i oporów nie miałem. Ale on się sprzedał a nie zagrał niefartownie!
Na niefarta nie ma rady!
A ci co już się obrazili na Wisłę to wyjazd z R22!
Tylko, żeby nie było tak jak po sprzedanym meczu Legii, że po roku wrócicie, teraz amnesti nie będzie!

A do tych co liczy się tylko sukces powiem, że banda pikników jesteście poprzebieranych w Cupiałowskie barwy i gówno wiecie co to tradycja i historia, co to klub, co to wierność.
Wy na szczęście przeminiecie a Wisła pozostanie!
BIAŁA GWIAZDA NA KOSZULKI!
Odpowiedz cytując