Wyświetl pojedynczy post
element
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.05.2010, 10:23
Nie ma sensu siadać na Jopa, szkoda chłopa,
równie dobrze można mieć pretensje do sędziów w meczach Ruchu z balonem i Wisły z Cracovią, bo jakby nie było wypatrzyli wyniki choć wierzę głęboko w to że nieświadomie,
ale chcąc na nich splunąć trzeba było dobić parchatych, ale oni oczywiście woleli sobie pogrywać piłkę pod polem karnym i bezsensownie faulować, niech ktoś im w końcu do łba przemówi żeby skończyli z tą nonszalancją przy prowadzeniu (Legia 0-3 Wisła, Korona 2-3 Wisła..)
dawali dupy w poprzednich meczach, gdzie nie powinni dać,
cały czas bez własnego stadionu,
plaga kontuzji,
zawirowania w klubie, bajzel od stóp do głów,
jedyne co boli i jednocześnie śmieszy to że w taki sposób poszło się jebać MP, pal licho gdyby balon miał przewagi 6 pkt przed tym meczem, ale jak pokazała ta sytuacja sport jest na prawdę nieobliczalny i będzie to pokora dla wszystkich na przyszłość, żeby przede wszystkim tonować emocje i skończyć z wożeniem się na tekście "Wisła to i tamto, a reszta lamusy" bo nie mamy sezonu 02/03 tylko rok 2010 i reszta nie stoi w miejscu,
i szczerze powiedziawszy gdyby nie okoliczności w jakich poszło spać MP to byłbym zadowolony z tego 2 miejsca, a tak pozostaje lekki niedosyt, ale jak wspomniałem - wiele czynników działało na naszą niekorzyść od początku do końca sezonu, wielu tego nie widziało bądź nie chciało zauważyć, ja mimo wielkiej wiary że może jednak się uda to w głębi duszy w szyderczo się śmiałem patrząc na tabelę nie potrafiąc tego zrozumieć i choć apetyt rośnie w miarę jedzenia to po nocce przyjąłem na klatę ten wynik,
który raczej się nie zmieni bo aż w takie cuda to nie wierzę żeby Lubinki się jakoś specjalnie poza Micanskim spięły, a nasi po takiej załamce psychicznej wygrały z Odrą.

Jedyne czego się boję to tego że Cupiał teraz zeświruje i wyjebie 10 podstawowym zawodników. Zmieni trenera, zacznie się bajzel, kłótnie, nieporozumienia, busz na forum i **** wszystko strzeli. Wdech, wydech i opanować emocje, nie dać się stłamsić mediom i robić swoje.
Ostatnio edytowane przez element : 12.05.2010 o godz. 10:35.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując