Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.05.2010, 10:09
Ja razdze zeby czesc osob przeczytała słowa Rosomaka umieszczone na poprzednich stronach i obejrzala ten filmik: http://www.youtube.com/watch?v=URKHw8iY10U
I na przyszlosc mniej sie emocjonowac podczas meczu na forum bo jak sie czyta posty to widac ze wyrasta stado rozkapryszonych kibicow sukcesu. W kibicowani chodzi o to ze kiedy jest dobrze to krzczymy "WISŁA, jestem za Wisła" tylko krzyczymy to wtedy kiedy jest zle! A tutaj czesc kibicow internetowych jak jest zle to pisze Jop ty chuju, wyplakuje sie calemu swiatu ze Wisla 2 miejsce zajmie. Takplakac to mozecie sobie w domu w kacie i sobie pod nosem besztac z blotem naszych pilkarzy i klub ale tutaj w miejscu publicznym to chyba trzebaa zamanifestowac swoja wiare. Jest to forum Wisły i traktuje je tak jak stadion. Kto tutaj wyzywa pilkarzy i wyplakuje sie na wyniki sportowe druzyny zanadto jest niegodny szacunku. Idz i to zrob na trybunach fanatykow a nie sobie obralem droge kibicowania internetowego i zalozyles sobie ze Wisla to bedzie twoja chluba ktora MUSI ciagle wygrywac i zawsze byc Mistrzem. Z Wisla sie nie jest po to zeby sie podniecac ze sie kibicuje najlepszemu klubowi tylko dlatego ze sie ja kocha a jak widze to czesc cierpi na chorobe niedowartosciowania i "kibicujac" Wisle chca sie dowartosciowac ze sa super bo Wisla zwycieza, ale oczywiscie zawsze wygrywac nie bedziemy i wystarczy jedna porazka zeby jechac rowno po calej druzynie. Ja juz to wiele razypisalem na forum ale wszyscy na to zlewaja. **** tam ja to bede pisal do usranej smierci. Nie kibicujecie tylko wtedy jak sa sukcesy lecz ciagle i nie robcie z siebie posmiewiska bo wczoraj po raz kolejny je robiliscie. W 1 polowie Boguski byl .....m do zmiany a w drugiej czesc juz go po jajach calowala. Pozdrawiam kibicow sukcesu!
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując