|
Odnośnie meczu..
Nie wiem dlaczego co niektórzy mówią że mecz był w miarę dobry itp.. według mnie to było DNO. Pierwsza połowa chaotyczna i naprawdę nie było widać chęci zdobycia tych 3 pkt. Jeśli to ma być derbowe zaangażowanie i walka to obecni piłkarze Wisły nie widzieli jak się grało w derbach lata temu.
Jop - mecz też nawet dobry zważywszy że grał na prawej stronie.. co do ostatniej minuty meczu: po jaką cholerę on na róg wybijał? Mógł by przynajmniej wytłumaczyć się z tego błędu, przeprosić kibiców... a On s*******ił do szatni...
I powiem jeszcze jedno. Bynajmniej ja nie widzę większej różnicy pomiędzy Wisłą Kasperczaka a Wisła Skorży.. czym dalej w las tym gorzej. Zmiana trenera podziałała tylko jako nowa miotełka, czyli na początku dobrze a z czasem coraz gorzej..
Zmiana trenera nie przyniosła też najważniejszej oczekiwanej zmiany - zmiany wyników na lepsze. I tak jak tydzień temu mieliśmy 4 punkty przewagi, teraz mamy 1 punkt straty. To są fakty nad którymi trzeba się zastanowić.
Coś jest nie tak jeśli trener nie potrafi odpowiednio zmotywować piłkarzy do meczu z Koroną czy meczu derbowego - w którym od początku było wiadomo że jest to mecz decydujący o mistrzostwie.
Jednak mam nadzieje że Kasperczak zostanie na przyszły sezon bo zmiana trenera nic raczej nie daje. Mam nadzieję że wraz z nowym stadionem zobaczymy NOWĄ Wisłę. Oraz jeszcze jedno mam nadzieję że Zagłębie zremisuje z Poznaniu.
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.."
|