|
Mam nadzieje ze forum czyta ktos z 'gory' moze i nawet i Cupial. W tym momencie TRZEBA RATOWAC CO SIE DA, a jako ze zostaje jeszcze 1 mecz do konca, moje zdanie jest takie, ZE NALEZY SPECJALNIE ZMOTYWOWAC Zaglebie, i w przypadku urwania punktow Lechowi powinni dostac specjalne pieniadze od Wisly. Takie jest moje zdanie. Nie jest to nic nielegalnego ani zabronionego, jest to dosc powszechna praktyka, ktora kluby w takich sytuacjach po prostu stosują. Juz wczoraj mozna bylo uslyszec na c+, ze Zaglebie bedzie grac o podwojna premie, bo od kogos (zapewne odswojego sponsora? KGHM) za WYGRANA w Poznania, pilkarze maja dostac dodatkowo 300 tys zl. Oprocz tych pieniedzy tak jak mowie, mysle, ze Wisla dodatkowo powinna ich jeszcze zmotywowac, sytuacja tego po prostu wymaga, trzeba ratowac co sie da, poki jest jeszcze na to szansa, a ta szansa jeszcze naprawde jest, bo Zaglebie w ostatnich 10-ciu meczach przegralo tylko 1.. a takie dodatkowanie zmotywowanie ich, moze tu jeszcze naprawde pomoc. Pomyslcie o tym.
|