Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.05.2010, 22:13
Tego sie ni da opisac. 29 kolejka. 8 meczow jednoczesnie. Mielismy przekroj naszej calej ligi w tych meczach, calego sezonu. My juz sie cieszylismy z Mistrza a ostatnie sekundy meczow w Chorzowie i Krakowie wszystko odwrocily do gory nogami. Znowu czynnik farta i niefarta sie odzezwal, znowu czynnik sedziowania... U nas nieuznany gol Glowy, poprzeczka Ba i zajebiscie pechowy samoboj Jopa, w Chorzowie tez cos ponoc pry jakiejs bramce bylo nie tak ale nie mam nastroju teraz na to patrzec. To samo Odra w meczu ze Slaskiem przezyla, juz widze jak si cieszyli kibice jak prowadzili ze Slaskiem. Nagle dupa i sa glownym kandydatem do spadku. Ja *******e az sie gadac nie chce. Jak Cupial nie zacznie budowac tego klubu na serio to dalej bedzie tylko gorzej, nie ma kasy na nic, na transfery, na trenerow, nie ma marketingu to czemu niby mialby byc Mistrz? Teraz gramy namiastka tego co bylo kilka sezonow temu plus sciagamy jakichs przypadkowych ludzi z wolnych transferow typu Ba albo kupujemy jakichs pilkarzy bedacych w kryzysie jak Hristow.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując