Wyświetl pojedynczy post
Kordel_Walker
Banita

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.05.2010, 17:28
skttrbrain napisał(a):Wyświetl post
@ spoxter

spiski i ciągłe pokrzywdzenie to akurat domena tego forum..
Jak chcesz spiski to wejdź sobie na wasze forum. Zawsze jak chcę sobie poprawić humor to tak robie. Kilka pozycji, praktycznie z jednej tylko strony tematu "ekstraklasa":

spaniel:
Cytat:
Nawet nie udawali, poszli absolutnie na bezczelnego. Przez cały mecz ani JEDNEJ akcji, a najlepsza dotąd obrona ligi, przede wszystkim Wojtek wredny łokieć Szala, głównie asystowała Wiśle i gdyby Gwardziści nie zoriętowali się, że nie można przeginać to nie byłoby 0:3, a może np. 0:13.
Odnosiło się wrażenie, że tylko Mucha i młody Kosecki nie pomylili koszulki...
Analogie do podobnej farsy z93r. w Krakowie są aż nadto oczywiste.
Coś we mnie walnęło, uszło powietrze.
Ja naprawdę naiwnie myślałem, że takie jazdy po tych wszystkich aferach i aferkach nie mają już miejsca, a tu proszę.
Oni czują się tak pewnie, że nawet nie udawali...
maciek-mzm2
Cytat:
Odniosłem dziwne wrażenie, że Legia wcale nie chciała wygrać, ergo - robiła wszystko aby ładnie przegrać. Dostali cynka, że Brożek musi się odblokować
agapis:
Cytat:
proponuję dzisiejszy mecz Legia - Wisła poddać gruntownej analizie. Legia nie pokazuje teraz najwyższej formy, ale ewidentnie dzisiaj nic nie grali. Dla mnie mecz pod dużym znakiem zapytania?
lotario88:
Cytat:
No, to mieliśmy dzisiaj polski wariant meczu Lazio-Inter. Sens walki sportowej o mistrzostwo ulotnił się całkowicie. Pozotaje ogromny żal!
sloma:
Cytat:
ten mecz.. to była jedna wielka beka z ducha sportu

Co do naszego niby "ciągłego pokrzywdzenia"...
nostradamus:
Cytat:
Najbardziej zastanawiające jest ile farta w tym sezonie ma GTS. Nic nie grają prawie cały sezon, przeciwnicy strzelają sobie jakieś kosmiczne samobóje (jak Arka), wpadają bramki z cudownie podskakującą piłką (Polonia), sędziowie sprzyjają im w meczach a teraz Legia kładzie się przed nimi bez walki.
...i jak myślisz kto tu jest pokrzywdzony? ..."Wisła nic nie gra cały sezon" a jest na pierwszym miejscu a wielka amika gra tak cudowny galaktyczny futbol a jest druga..ojojoj ćemu tak jeśt?
Chcecie uczciwości to WON do okręgówki za korupcje, awansujcie sobie jak Lechia po szczeblach do elity i będzie ok. Tak czy nie?
Jak ty w ogóle możesz na tym forum wspominać o spiskach? Najbardziej krystalicznie czysta drużyna w ekstraklasie a kibic najbardziej korupcyjno-sprzedajnego klubu ma czelność wspominać o przekrętach W główkach sie po*******iło

spaniel
Cytat:
Coś we mnie walnęło, uszło powietrze.
Powiedz koledze spanielowi, że to pękł balonik.
Odpowiedz cytując