Wyświetl pojedynczy post
Grzesiek7
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.05.2010, 14:17
A mnie martwi to, że się uparli z lokalizacją sektora gości, która jest nieprzemyślana, ale za to "ichniejsza, więc bardziej mojsza, niż twojsza" i koniec dyskusji...
Gdyby nie monitoring, który będzie juz pewnie "skuteczny", sami byśmy zlikwidowali to cudowne i bezpieczne szkło hartowane... A tak, pewnie zostanie do najbliższej przebudowy/remontu (jakieś ćwierć wieku - ja tak długo na D nie posiedzę :(
Sprawa zagospodarowania terenu wokół stadionu już dawno chyba upadła, przecież GW zamiennie w tej samej ccenie wykonuje inne prace, więc nawet starych kas nie wyburzą (tylko przebudowa ul. Reymana w deptak jest aktualna).
Myślę, że przydałoby się mieć za kilka dni projekt krzesełek na zachodnią - Ad. pyt. 14
Kuba, LukL, pls zbierzcie się w takim samym, jak ostatnio lub szerszym gronie, wybierzcie coś z dotychczasowych pomysłów lub wymyślcie coś nowego (nie widzę, żeby www.stadionwisly.info robił już jakieś sondaże/ankiety - może to i dobrze, żeby się nie sugerować opiniami anonimowych osób).
Został na to pewnie tydzień, może dwa i ... dowiemy się wtedy, że mamy 24h na przesłanie propozycji do ZIKiT...
Powód: TS
Ostatnio edytowane przez Grzesiek7 : 11.05.2010 o godz. 14:19.
Odpowiedz cytując