Wyświetl pojedynczy post
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.05.2010, 05:37
trochę przesadzacie z tym jednoznaczną oceną Skorży, zarówno jedni jak i drudzy. To zwykły, normalny i inteligentny facet, ani jednoznacznie biały, jak by chcieli zwolennicy , ani czarny jakim malują go przeciwnicy.

Ja tam będę pamiętał jak po kompromitującym sezonie z 8 miejscem objął drużynę i w cuglach wygrał ligę już w rundzie wiosennej , przywrócił wiarę.
To był jednocześnie jakby górny pułap, później krok po kroczku było coraz gorzej. Prawdopodobnie sytuacja go przerosła, kontuzje, brak geldu na nowych , nacisk z góry i mediów - nie zawsze dawał sobie z tym radę.
Chyba górę zaczęła brać cecha jego charakteru, by jakoś w tym lesie lawirować zamiast w pewnym momencie walić pięścią w stół i powiedzieć dość.

Jednego jestem pewny - na tyle mądry chłop, że przemyśli i dojdzie przyczyn. Jednocześnie nie wiadomo , czy wyciągnie wnioski , bo troszkę zbyt zadufany w sobie jest.

Jeśli zacznie działać w Legii (piszę "jeśli" bo jeszcze nic na 100% nie wiadomo) to jestem dziwnie spokojny , że na dzień dobry zespół ułoży. Kłopoty przyjdą później , jak u nas.

Ale bać się Legii na razie nie ma co. Bardzo ładnie klub jest rozwalany od środka przez swoich (każdą ze stron , tu nie ma świętych) i niech to trwa jak najdłużej. Bo jak się kiedyś dogadają, to będą mocni. Może za mocni, lepiej niech będzie tak jak jest

Odpowiedz cytując