Wyświetl pojedynczy post
biała gwiazda
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.05.2010, 23:21
W Bełchatowie szykuje się sprzedawanie, cholera tylu tu pisało po co tracić kasę na Nowaka,
to ja mówię- kontrakt kończy mu się w czerwcu(ewentualnie jak się pomyliłem to w grudniu) więc jest do wyciągnięcia za darmo w tym roku, a i ostatnio nie nękają go kontuzji i cicho się o nim zrobiło(Gks o nic już nie gra), szczędzimy kasy na Alvareza, to Tosik jest za darmo(kontrakt do czerwca), oglądałem wiele jego meczów i naprawdę widać u niego duże postępy, z Cetnarskim bym się wstrzymał bo nie taki pewny jeszcze gracz, chyba że by była atrakcyjna cena. Tshibamba z Arki ciekawie się prezentuje też za darmo w czerwcu będzie, a w takiej słabej Arce w 10 meczach strzelić 4 gole to jest niezły wyczyn, chłopak poza tym młody 21 lat, wyszkolony w Holandii i tam też strzelał bramki i radzę nie sugerować się że tam jedną sytuację przestrzelił, ma on papiery na granie i aż dziw bierze że Arce kogoś takiego udało się wyłuskać. Sobiech, Sadlok, Kiełb, Janoszka, Micanski za nich będą zaporowe ceny i nie warto tracić kasy na przebijanie się z Legią i Lechem.Z tych co podałem na pewno z 2 u nas by się super rozwinęło, kasy na nich dużo nie musimy kłaść, w piłce trzeba wykorzystywać momenty gdy jakiś piłkarz trochę zaczyna pokazywać i nie kosztuje jeszcze dużo i nie jest szeroko znany, wypali-super, nie wypali-trudno, ale przynajmniej dużo kasy nie poszło w błoto.

Wie ktoś czemu Jończyk gra w Sandecji? Ma papiery na granie, polecam jego piękną bramkę na Łksem, widać że idzie w dobrym kierunku, nie mogę zrozumieć dlaczego go tak łatwo puściliśmy, rozumiem że daje się kogoś na wypożyczenie by się ograł, ale my pozwoliliśmy mu porostu odejść bez słowa, oby nie odbiło się to na nas czkawką.
Odpowiedz cytując