Wyświetl pojedynczy post
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.05.2010, 22:49
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Niezwykle ucieszyła mnie informacja,że Skorża poprowadzi Legię w przyszłym sezonie. Jeszcze bardziej robi się weselej kiedy czyta się,że Skorża wyszukuje nowych kopaczy dla Legii. Lewandowski z Amiki i Peszko odejdą to w sumie w przyszłym sezonie spokojna droga nas czeka. Pewnie Legia z zaciągiem Beto podobnych zaskoczy w 13 kolejce a Amica bez swoich dwóch liderów nie będzie już "szła na mistrza"jak to ma w zwyczaju. Pytanie brzmi kto będzie z nami rywalizował o MP?

A skoro od Legia zacząłem to na Legii skończę.Ze Skorża na ławce, to Legia bez taktyki i bez poważnych kopaczy i chyba bez kibiców, a tylko ich żal. ITI robi wszystko aby nowy stadion świecił pustkami.

No fakt.

Amika jak juz wytransferuje Peszke i Lewandowskiego straci wg mnie 70% zespolu.Przynajmniej odejdzie od nich łatka "idąccyh na Majstra" ,bo juz nie bedzie miał kto isc.

Legia jak zatrudni Maćka to niech sobie najpierw znajdzie paru gosci do szatni ktorzy beda potrafili "wstrzasnąc" zespolem ,bo Skorza zły nie jest ale motywator zniego zaden.
Dobrze ze bierze Janasa ze sobą,jestem spokojniejszy ,drzyjcie rywale Legii w Pucharach !!!
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując