Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.05.2010, 22:34
Slayer666 napisał(a):Wyświetl post
Znaczy oprócz Diaza, Jirsaka, Łobodzińskiego, Marcelo i Singlara, bo oni byli ściągnięci za Skorży, a on jest debilem, więc jak mógł ściągnąć dobrych zawodników?
Odpowiedź jest prosta - Jacek Bednarz. Przy czym jedynym naprawdę dobrym spośród tych piłkarzy jest Marcelo, a to zasługa głównie jego menedżera.
Diaz i Singlar są solidni, "Łobo" i Jirsak to niesamowite wtopy.

Wyniki Skorzy jako samodzielnego menedżera to Ba, który sam się do nas zgłosił, Hristov (bez komentarza, w dodatku za kasę) i Juszczyk (tym bardziej bez komentarza).

No i jeszcze Alvarez, Kirm i Jop, załatwiani za plecami Bednarza. Alvarez ujdzie, choć IMHO Singlar lepszy, pozostałych dwóch pozostawię bez komentarza.

To tak w ramach demitologizacji naszego byłego trenera.

Jeżeli Skorża zostanie szkoleniowcem w Legii, to ciekawe czy będzie próbował wygryźć Dowhania (zgaduję że tak) i czy mu się to uda (pewnie nie zdąży). To jedyne, co tak naprawdę mnie interesuje w tym kontekście, bo nie ukrywam, że bardzo chciałbym porządnego trenera bramkarzy w Wiśle.
Wiem, wiem - szans na to praktycznie nie ma, ale ITI zrobiło już tyle debilnych ruchów z korzyścią dla nas, że jeden więcej naprawdę im nie zrobi różnicy. Szkoda, żeby się taki fachowiec marnował, na obecną Legię w zupełności wystarczy Łaciak.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 10.05.2010 o godz. 22:41.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując