Wyświetl pojedynczy post
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.05.2010, 20:52
walkeroo napisał(a):Wyświetl post
No przesadziles troche ja prawdopodobnie z tego skorzystam.....

Nie przesadził ani trochę. Ja się raz na tym przejechałem i do tej pory się sobie dziwię, że byłem tak naiwny.

Zastanów się- masz w necie dostępnych buków, nie wiem, sto? Nawet, ****, niech będzie 25 (a jest więcej). Masz cynk, a w każdym z tych buków konto (bo przecież możesz sobie założyć). Masz mecz po kursie 5. Stawiasz po 1000 złotych na ten mecz u każdego buka (żeby nie było, że stawiasz za dużo i za dużo wygrywasz- żeby Ci nie zablokowali konta). U każdego z tych buków wygrywasz po 4000 na czysto. Razy ilość serwisów- czyli 25...

Policz sobie i odpowiedz na pytanie- po co ktoś, kto ma cynka, miałby go sprzedawać za 50, 100 czy 300 złotych?

Te ich wklejane kupony wiadomo, że kuszą, ale po to tam są wklejane- idealnie trafiają do umysłów domorosłych typerów- chęci szybkiego wzbogacenia się. Poza tym- nigdy nie masz gwarancji, że te kupony są prawdziwe, albo nie przeklejone z jakiegoś forum, na którym ktoś inny się nimi chwali.

Jest tu na forum np. Rocco, czy J. Zubrzycki i kilku innych. Lepiej grajcie, to, co oni sugerują, niż płatne typy od **** wi kogo.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 10.05.2010 o godz. 20:59.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując