Markus napisał(a):

|
Dużo piszecie o Ba - ja jestem jak najbardziej za tym, aby przedlużyć z nim kontrakt, jeden slabszy mecz z Legią nie może zatrzeć walorów i potencjału tego piłkarza.
|
fanfan napisał(a):

|
Ba nie jest takim typowym zawodnikiem jak Sobol do destrukcji ale z pewnością potrafi ładnie rozegrać piłkę i rozprowadzać ją na boki, pokazuje się do gry i w meczu z Koroną było widać różnicę klas gdy wszedł na boisko za Diaza
|
w zasadzie wszystko co sądze o Ba zostalo już powiedziane, nie mozna popelnić grzechu i nie podpisać przedlużenia umowy z tym pilkarzem, zwazywszy że nie będzie zarabial żadnych kokosów.
Chciałbym też zwrocić uwagę na jedna rzecz - Legia grała z Wisłą wysoko w obronie i w linii, co akurat dla mnie jest samobójstwem. Przy zawodnikach ofensywnych Wisly, ktorym można wiele zarzucić ale nie brak szybkości, musialo się kończyć jak sie kończyło. Cracovia stanie 10 zawodnikami w polu karnym, i nie bedzie miejsca na rozpędzenie, albo małą niedokladność przy przyjęciu piłki. I wtedy mogą wrocić demony Levadii, jesiennych derbow czy arki i korony. I wtedy wlaśnie walory Ba mogą okazać się nieocenione.
Inna sprawa, że nie pamiętam tak dobrego meczu naszej drużyny

oby tak dalej!!