Wyświetl pojedynczy post
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.05.2010, 18:59
Jeśli zawodnicy zagrają z takim zębem i ambicją jak z Legią to o wynik będę spokojny. Dodatkowo bardzo liczę, że porażka w rundzie jesiennej mimo wszystko utkwiła im w głowie i będą chcieli się dodatkowo odegrać. Po trzecie znowu cała drużyna ma premię za zdobycie tytułu więc mam nadzieję, że w tym wypadku materializm graczy będzie naszym atutem

Paweł się rozstrzelał, choć przyznam że dopiero gole z Legią były dobrej jakości. Wcześniej po prostu trochę farta miał. Liczę, że trochę ochłonął i we wtorek będzie świeży i celny

Co do Diaza to akurat nie ma większego zmartwienia dla mnie. Jakoś jego gimnastyczne popisy nie przekonują mnie i jeśli jakiś zespół gra ostro to obawiam się przy każdym jego kontakcie z piłką. Co więcej jeśli któregoś z zawodników środka pola miałoby zabraknąć to wskazałbym właśnie na Juniora. Ktoś już pisał, że Łobo ma jeden niezły mecz na rundę (Lechia na wyjeździe rok temu), mam zatem nadzieję, że uzupełni linię pomocy w tym meczu i strzeli ważną brameczkę.

Lenczyk tak wypowiada się przed meczem z nami, żeby naszych grajków zmiękczyć. Liczy że nie przyłożą się do derbów i dadzą jego chłopcom pograć. Choć obiektywnie rzecz biorąc Craxa gra straszną padakę i jak mobilizacja i pressing będzie z naszej strony to z wynikiem powinno być dobrze.

Całe szczęście że mecz już we wtorek, bo do soboty bym chyba nie wytrzymał
Odpowiedz cytując