Wyświetl pojedynczy post
Areo
Senior Member

Od: 04.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.05.2010, 11:35
Jedyne co mnie martwi przed meczami z pasiastymi i Odrą to, że piłkarze uznają, że skoro jechali z Legią jak z paraolimpijczykami to teraz każdy przed nimi klęknie. To lekceważenie doprowadziło już do kilku spektakularnych wtop w tym sezonie. Mam nadzieję, że Heniek ich odpowiednio nastawi mentalnie na te dwa mecze bo jeśli zagramy na max to nic nam lidera nie odbierze.

flamengista napisał(a):Wyświetl post
A my gramy fatalny sezon - przecież jeszcze w poprzedniej kolejce wyłożyliśmy się na słabiutkiej Koronie.
Jeśli utrzymamy lidera to chciałbym żebyśmy zawsze mieli takie fatalne sezony zakończone mistrzem. Nie znam osobiście nikogo kto przed tym sezonem zakładałby łatwe mistrzostwo dla nas. Powszechne były opinie, że o mistrza będzie zajebiście ciężko grając cały sezon poza Reymonta.
Jak czytam takie posty jak twój to dochodzę do wniosku, że niektórzy zaczną doceniać smak mistrzostwa dopiero wtedy gdy Wisła przestanie je notorycznie zdobywać. Ja to potrafię docenić może dlatego, że jako dzieciak widziałem ja grała Wisła przedcupiałowa.

flamengista napisał(a):Wyświetl post
PS. A Amice nie ma się co dziwić. Rozpędzili się, więc zakładają 6 punktów w ostatnich 2 meczach. Jest to jak najbardziej możliwe.
Wygrali ostatnio 3 mecze z najgorszymi drużynami na wiosnę:

Gdy przyszło im grać z Mistrzem Polski biegali bezradnie po murawie jak żyd po pustym sklepie.
Odpowiedz cytując