Wyświetl pojedynczy post
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.05.2010, 08:58
0 22 napisał(a):Wyświetl post
(...)
Na szczęście dla Was Kazimierski jest zajęty balowaniem, tzn. chciałem powiedzieć: pracą dla reprezentacji. Szul chyba też wyleciał, albo jest na wylocie. Ja się bardziej martwię, by nie wrócił do nas - bo to kolega Kasperczaka.

Ja nie widzę tego w aż tak czarnych kolorach. Skorży faktycznie na początek sprowadzą 2-3 niezłych grajków. Całą drużynę Maciek zaprosi na quady, paint-balla a później na pączki do Bliklego. Zaprzyjaźni się z chłopakami.

Na fali entuzjazmu Legia Skorży w pierwszym sezonie będzie grała nieźle, może nawet udanie włączy się do walki o MP. Dzięki temu liderzy tej drużyny, jak Pączek Iwański przedłużą kontrakty.

Po roku zejdzie z nich powietrze i zrobi się problem.

Moja prognoza oparta jest o nasze, wiślackie doświadczenia i na założeniu, że Skorża nie uczy się na błędach (w każdym razie tak było do tej pory).

PS. A Amice nie ma się co dziwić. Rozpędzili się, więc zakładają 6 punktów w ostatnich 2 meczach. Jest to jak najbardziej możliwe. Patrząc na naszą postawę: trudno w ich sytuacji nie łudzić się, że w dwóch trudnych meczach - derbach i spotkaniu z Odrą - nie stracimy choćby 2 punktów. W końcu potrafiliśmy przegrać derby u siebie, podobnie jak przegrać z Arką i Koroną.
Ostatnio edytowane przez flamengista : 09.05.2010 o godz. 09:07.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując