Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.05.2010, 20:18
tofik napisał(a):Wyświetl post
Kurde, liczyłem na 0:6 :(

Taki mały OT
Ale przynajmniej zdobyłeś 3 punkty za strzelca

Mam nadzieję, że piłkarze tak samo jak na początku drugiej połowy siądą na Cracovię, bo jak widać zdaje to egzamin. Agresywna gra od początku meczu i będzie dobrze.

Fajnie pograliśmy piłką co mnie mile zaskoczyło to prostopadłe piłki, które w naszym wykonaniu w tym sezonie oglądałem na prawdę rzadko i strzały z daleka też były, choć nie były one idealne.
Druga bramka ustawiła nam spotkanie, jedyne nad czym ubolewam to ta skuteczność wiem, że to śmieszne ale stwarzamy sytuacje a nie zamieniamy tego na bramki ( Boguski, Małecki, Diaz) dobrze, że Brożek miał dobry dzień.

Jakoś dziwnie mało widoczny Issa Ba, czy tylko w moim odczuciu czy w też to zauważyliście
Jeszcze jakby Małecki z piłki stojącej umiał tak dośrodkować jak z w ''piłki w biegu'' to było by cudownie.

Agresja, wola zwycięstwa, motywacja i jedziemy z Cracovią, tylko żeby piłkarze nie zlekceważyli rywali bądź co bądź po meczu ze słabą Legią, wszystko jest możliwe więc póki w piłka w grze grajmy o mistrzostwo bo nadal jesteśmy liderem tabeli i to od nas wszystko zależy.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 08.05.2010 o godz. 20:30.
Odpowiedz cytując