Wyświetl pojedynczy post
harimata
Senior Member

Od: 09.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.05.2010, 18:37
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Ja nie porównuje biografii Jaruzelskiego i Rydzyka,pisze o tym ,że skoro ktoś jest zniesmaczony że danej partii udziela poparcia zdrajca Jaruzelski ,to żeby sobie zdał sprawe ,że taki ohydny typ jak Rydzyk ,udzielający poparcia PISowi też może i powinien być powodem do wstydu

Tato a w Wyborczej powiedzieli, że .....
Mamo a w Radiu Maryja powiedzieli, że...
Wujku a na onecie napisali , że ....

Człowiek powinien używać własnego mózgu (samodzielnie myśleć). Nikt Ci nie karze czytać tego czy tamtego a wręcz przeciwnie czytaj na co masz ochotę ale na Boga zacznij myśleć samodzielnie i wyciągać samemu wnioski. Do mózgu nie muszą dostawać się wszystkie informacje, które gdzieś przeczytasz.

Rydzyk to szatan i demon, antysemita bo tak na onet i wyborcza napisali a w dodatku musi tak być bo mój kolega też z niego się śmieje i to jest w modzie inaczej nie wypada. Niektórzy to z piaskownicy nigdy nie wyszli i raczej nie wyjdą.

PiS zbierał podpisy pod kościołami i wykorzystywał starsze babcie, które chciały odkupić tak swoje winy.
To co wyprawia już PO to nawet już mnie nie śmieszy. Obłudne świnie bo inaczej nie można nazwać ludzi kierujących i napędzających tą całą machinę propagandy.

Nie wiedziałem, że ludzie są zdolni do takiego zeszmacenia.
Ostatnio edytowane przez harimata : 08.05.2010 o godz. 20:35.
Kod:
               W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem

9 października wywal Tuska do śmietnika !