Wyświetl pojedynczy post
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.05.2010, 17:30
Dobry mecz Wisły, ba! nawet bardzo dobry! Szkoda tylko, że duuuuuuży w tym udział miała Legia, a nie tylko kunszt naszych zawodników.
Co tu dużo gadać, wielka szkoda, że nie postrzelaliśmy jeszcze trochę, pasowało tylko ich dobić i cieszyć się z pogromu. Ale narzekać nie ma co. Wygraliśmy, hat-trick Pawła bardzo mnie cieszy. Może faktycznie nasi chcieli trochę oszczędzić Jano (jedyny piłkarz Legii, którego naprawdę lubię i jak najlepiej życzę), albo sie może nie chcieli wystrzelać przed 2ma następnym meczami... to tak pół żartem, pół serio
Dobrze by było gdyby pan Henio dawał więcej szans Mączyńskiemu. Może nawet i w meczu derbowym, gdzie nie zagra Diaz, a i nie wiadomo co tam z Issą będzie. Nie mam pretensji na pewno o wprowadzenie Kirma, jak ktoś tam napisał wyżej i nie rozumiem, jak ktoś może pisać, że Hristov byłby lepszy- to jest jeden z najgorszych transferów i pewnie dlatego nie wchodzi.

Do pracy komentatorów tez nie mam większych pretensji, pomijając oczywiście Kazia Węgrzyna... Kibice Legii- nie interesuje się ich sporami itd., ale uśmiechałam się podczas tego ich "ole" albo "jeszcze jeden" [pierwsza połowa] x). Zobaczymy jak się tam sprawa rozwinie, ale dzisiejsze warunki były na pewno korzystniejsze dla Wisły i o tym nie zapominajmy. Luzu nie ma, dalej muszą walczyć. I ne wiem jak wy, ale ja o mistrza dalej drżę.

PS. Bardzo proszę trenera o dodatkowy trening strzelecki dla Boguskiego i Małeckiego. I Diaza.

EDIT: [w rytm ichniego "gts-u]
Nasz TS Nasz TS Nasz TS! To Wisełka Mistrzem jest!
Ostatnio edytowane przez masterlag : 08.05.2010 o godz. 17:34.
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując