Ok jest 3:0 jest zajebiscie, takiego wyniku nikt by sie nie spodziewał, przyjelibysmy 1:0 z pocalowaniem w dupe ale... ta liga jest naprawde z kosmosu. Niby Legia walczy(ła) o 3 miejsce, niby o puchary i wychodzi na mecz z nami tak jakbysmy grali 11 na 5. Boze to jest jakas masakra, chyba nie da sie zagrac gorszego meczu niz dzisiaj zagrała Legia a to niby był mecz 2 dobrych druzyn, wyrownanych? Mogło byc 10:0. Zeby ogarnac ta lige to chyba trzeba sobie ostro w zyle dawac. Czlowiek sie cieszy z tego mistrza ale jak przychodzi glebsza refleksja to ten mistrz moze jedynie wywolac usmiech i wyraz zalu na twarzy ;/
a ja na Twoim miejscu zastanawiałbym sie czy ITI wie co to jest honor. I jesli by wiedzieli i go mieli to by dali juz spokoj z tym wychowywaniem "kiboli" i odeszli nie psujac klubu z tradycjami. Rozumiem, chieli ich zdaniem zrobic dobra druzyne z super kibicami, ok ale jak widac w tym kraju a przynajmniej w Warszawie nikt nie bedzie wychowywal kibicow i im mowil jacy maja byc wiec teraz z honorem pasowaloby sie wycofac z tego biznesu i spowrotem dac ludziom cieszyc sie z pilki. Chociaz poziom tej pilki nie zachwycał to teraz nawet mnie jako Wislaka martwi (mowie o poziomie pilki na Legii). Bez dopingu, bez ambicji, bez niczego. Nic tylko njszczac na taki mecz i takich wlascicieli klubu ktorzy do tego doprowadzili
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.