Legia siegnela dna. Przykre ale prawdziwe. Wietrzenie szatni na cale szczescie bedzie, zmiana trenera KONIECZNA.
Jesli ITI ma jaja to wywala na zbity pysk drewno typu Kumbev i Szala. Nie przedluza kontraktu z Grzelakiem,Jarzebowskim,Smolinskim,Radovicem i reszta tych patalachow. Sprowadza trenera, ktory wezmie za ryj te imitacje pilkarzy. Nie zaden Skorza ktory motywowac potrafi co najwyzej wlasna zone do gotowania obiadow.
Zrobia cos albo bedzie totalny wstyd. Nie za klub, ale za tych ktorzy tym klubem kieruja, i za tych ktorzy w tym klubie graja. Legi to nie jakas Odra Wodzislaw czy twor z Konwiktorskiej albo Bulgarskiej.
ITI placze ze ciagle musi dokladac...No coz, wychodzi na to ze dolozyc musza konkretnie bo w przeciwnym przypadku uciekna w chwili, w ktorej nie bedzie juz co zbierac. W tej chwili nie maja ani zespolu, ani kibicow, ani zadnego konkretnego planu. Maja tylko stadion i doping z plyty CD. Smiem twierdzic ze ta plyta CD ma wieksza wartosc niz caly ten cyrk.
Pierwszy raz od 15 lat olewam karnety,promocje i inne szczytne cele. Nie bede chodzic na stadion, po ktorym biega banda cieniasow bez ambicji,honoru i umiejetnosci, banda frajerow, ktorym kasa w dupach poprzewracala.
Wisla wygrala zasluzenie, ba - powinna wygrac 5-7 do 0. Nie znaczy to jednak ze Wisla grala porywajaca pilke. Grala po prostu poprawniej,szybciej,lepiej.Od Legii dzisiejszej lepszy bylby KAZDY...KAZDY zespol z Polski. Takiej padaki nie widzialem od lat.
W pucharach bedzie standardowy oklep i nie wazne czy zagra w nich Ruch,Lech,Wisla,Izolator. Nasza liga jest do dupy i chcac nie chcac lepsze zespoly rownaja do dna z kazdym rokiem coraz bardziej.
Macie prawo cieszyc sie ze jestescie najlepsi w tej bananowej lidze. Ja tez bym sie cieszyl gdyby Legia byla. My za to jestesmy frajerami sezonu, banda nic nie znaczacych statystow. Statystow na tle cienkiej ale lepszej reszty.
Nie mamy pilkarzy, mamy kopaczy. Nie mamy trenerow, mamy pseudospecjalistow, nie mamy szkolenia mlodzierzy...Jestesmy w czarnej dupie i bedziemy tam tak dlugo siedziec jak dlugo polska pilka beda sterowac ludzie , ktorzy z braku laku zabrali sie za football.
To jest moje podsumowanie calego sezonu...Do zobaczenia w trakcie karuzeli transferowej
Gratuluje Mistrzostwa Polski 2009/2010. Postarajcie sie nie odpasc juz po 2 pierwszych meczach. Mowie bez zlosliwosci
PS: Tak nie bylem na meczu bo ja kocham Legie a nie bande frajerow ktorzy teraz graja w tym klubie i nie bede ani ich oklaskiwal, ani placil ITI za ogladanie tego kopania sie po czolach i k*** mojego ukochanego klubu.