Moze troche glosu rozsadku a dziwi mnie to ze ja taki mlody kot musze Was sprowadzac na ziemie...

po 1 niech co niektorzy teraz nie wychwalaja Brozka bo tydzien temu byscie go z checia nazwali .....m i sprzedali z Wisły za 1 mln Euro, co nie? wiec szanujcie sie troche i albo miejcie o kims dobre zdanie a jak jest zle go wspierajcie albo miejcie zle zdanie i przemilczcie wszystko co robi...
po 2 nie podniecajcie sie za bardzo bo juz widze ze znowu Wisła to Mistrz a ydzien temu Wisła była k.. bo przegrała z Korona i w ogole Wisła powinna zajac 4 miejsce bo przegrała z Korona i Wisła jest brzydka! A teraz co sie spuszczacie bo wyszedl dobry mecz ze slaba Legia?
po 3 nie cieszcie sie teraz bo znowu jak choragiewki zmienicie zdanie za 3 dni gdyby sie noga powineła w meczu z Cracovia, i co wtedy? Znowu wszystko wroci do normalnosci czyli Brozek to ciota a Wisła powinna zajac 4 miejsce? Po raz enty szanujcie sie!
po 4 do pilkarzy: dzis graliscie z Legia ktora nie wiem co zaprezentowala, albo oni ten mecz sprzedali, albo specjalnie przegrali albo naprawde sa takimi psiochami ze nawet w takim meczu nie potrafia dac z siebie chociaz 90%. Nie popadajcie w euforie jak po meczu z Piastem i nie oddajcie nastepnego meczu Cracovii tak jak oddaliscie go Koronie
A Wy sie ludzie szanujcie bo tacy z Was ****a kibice jak z mojego kota pies. Jak wygrywamy to jestesmy boscy a jak przegrywamy to jedziecie po naszym klubie. Co Wy ****a za poziom soba reprezentujecie? Ipisze to teraz po meczu wygranym na Ł3 3:0 a nie jak jest porazka bo jak jest porazka to jak Was upominam to tez jestem dla was glupim .....m to moze co do niektorych teraz cos dotrze gdy upominam jak jest mecz wygrany i niby wszystko cacy, ale wiecie ze za tydzien mozecie juz nie byc takimi fanatykami Wisły?