Wyświetl pojedynczy post
prober
Senior Member

Od: 08.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.05.2010, 17:19
Wynik przerósł najśmielsze oczekiwania, wygranej trzema bramkami mało kto się spodziewał. Hat-trick Brożka, solidna obrona, aktywne środkowe formacje (Diaz, Ba, nawet Alvarez), czyste konto Juszczyka, Marcelo bez kartki - czego można więcej oczekiwać? Może większej ostrożności Diaza, który będzie pauzował w meczu z Cracovią. I skuteczności, bo np. Boguski zapisał się w pamięci fatalnym wykończeniem wielu akcji.

Sytuacja Wisły poprawiła się znacząco. Dodatkowo może Lech straci jeszcze dziś punkty?

4fan_player napisał(a):Wyświetl post
To są emocje człowieku a nie czat. Czat to Ty robisz jak sekundę po danym meczu zakładasz temat o drugim meczu. Brawo Wisła!
4fan_player: bardzo polecam sprawdzić w słowniku znaczenie hasła 'czat', to znakomita okazja aby poznać nowe słówko!

wisl@k_TS napisał(a):Wyświetl post
Prober, temat o derbach już założony?
Sprawdzaj na bieżąco, być może się pojawi, prosty człowieczku.

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując