Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.05.2010, 11:24
Tak macie racje ze co innego 100 kg ktore walczy z Toba a co innego martwe 300 kg niemniej dziwne dla mnie ze majac taka sile nie potrafi rzucic 100 kg gosciem. Wiem ze to nie jest latwe ale taka przewage siły majac to powinno byc wykonalne i zrealizowane. Nie mowie ze od razu go mial zlapac i rzucic jak lalka ale powinien wyczuc moment i sprobowac. Chocby tak jak tamten murzyn rzucil Fedorem ale moze ni taki Pudzian silny jak go maluja albo nie potrafi wykorzystac swoich walorow w walce.
Z tym Silvia powinien wygrac skoro ziomek sie tak stoczyl. Mam nadzieje ze bedzie walka transmitowana przez neta bo pewnie w polskiej tv to nie za bardzo.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując