palladynTS napisał(a):

...no to spójrz koleżko na to z drugiej strony.Ruch dał dupy w PP, a i teraz w lidze z Jagą...
Komu sie furteczka otworzyła?...proste...legionistom...Co zrobią?...
Pogonią nas...niestety...Ten sezon to ogólnie jakaś farsa.Nie jestem w stanie skumać zże można być liderem praktycznie przez całe rozgrywki...a tu nagle ...zonk.W****IE SIE NA MAXXXXXXXXXXXA!!!!!!
|
Mam rozumieć że śniło Ci się w nocy, że Legia nas pogoni więc po co w takim razie jechać do Warszawy, może trzeba im powiedzieć żeby wracali.
A teraz Ty spójrz na to z tej strony jeżeli mówisz, że Legi otwiera się furtka an puchary i wyjdą zmotywowani, to skąd wiesz że i Wiślacy nie wyjdą zmotywowani wiedząc, że każda strata punktowa praktycznie pozbawia ich lidera po tej kolejce.
Nie wiem skąd wysuwasz wnioski, że tylko Legia będzie chciała wygrać to spotkanie.
Jesteśmy liderem przez prawie całe rozgrywki a 15 maja powiemy, że byliśmy liderem przez cały sezon.
Nie obchodzi mnie co zrobi dziś, we wtorek Lech My mamy wygrywać a nie patrzeć czy Ruch odpuści Lechowi a Polonia się dziś położy przed Lechem bo gra z pretendentem do mistrzostwa. Czy Legia zwietrzyła szansę na puchary mamy grać swoje i wygrywać, bo przypominam że to my w dalszym ciągu jesteśmy liderem.