Wyświetl pojedynczy post
harimata
Senior Member

Od: 09.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.05.2010, 18:48
Prosiłbym wszystkich wypowiadających się o używanie nazwisk polityków a nie pseudonimów z mediów.
Coś PO słabnie. Zbierali podpisy dla kandydatury Komorowskiego wcześniej niż PiS a zebrali ich o połowę mniej. Coś musi być nie tak w sprawach logistycznych tej partii bo mogli zebrać przecież tyle co PiS czy nawet więcej. Nie wiem jak to rozumieć ale na pewno są źle zorganizowani co nie przemawia na ich korzyść.

Komorowski podczas swojej wizyty w Izraelu i rozmowy z Panem Szymonem P. zarzekł się, że za wszystkie utracone mienia żydowskie podczas II wojny zapłaci .... Polski podatnik . To już drugi taki precedens w historii najnowszej Naszego kraju po zaprzedaniu się niejakiego profesora Bartoszewskiego w miejscowości Krzyżowa na rzecz Izraela i Niemiec kosztem Nas wszystkich. Jak mawia żydowskie powiedzenie : przyjaźń jest jak pieniądze. Szkoda, że Nasi politycy nie wiedzą, że za przyjaźń nie trzeba płacić.

Swoją drogą zastanawiam się czy SLD po odpadnięciu z pierwszej tury wskaże Komorowskiego jako kandydata II tury w opozycji do Kaczyńskiego. Ja osobiście bym się czuł trochę zażenowany i zniesmaczony gdyby mojej partii udzielał poparcia zbrodniarz wojenny i agent KGB tj . Jaruzelski. Całe szczęście, że w II turze zawiedzeni wyborcy SLD z popierającym ich generałem Wojciechem oddadzą głos na Komorowskiego wraz z wyborcami PO. Ale taka jest rzeczywistość jednym poparcia udziela Solidarność a drugim agenci KGB a jeszcze innym Żydzi. Taka kolej losu
Kod:
               W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem

9 października wywal Tuska do śmietnika !