Wyświetl pojedynczy post
FredzIo
Senior Member

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.05.2010, 18:47
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
A mam podobne zdanie do Ciebie ze nagle wszyscy zauwazyli MMA, ale uwazam ze jest tak dlatego ze telewizja manipuluje ludzmi. Przecietny Polak uwaza tv za rzecz swieta, za wyrocznie. Mozna powiedziec ze do grudnia tamtego roku MMA nie istniało ale nagle tv zaczeło reklamowac dyscypline, wykorzystali do tego Pudziana i nagle 6 mln Polakow zmanipulowanych pokochalo ten sport bo telewizja im powiedziala ze maja go pokochac. Pozdrawiam
Nie do końca tak było. To Pudzian był dźwignią, prawie każdy chciał zobaczyć najsilniejszego człowieka świata - Polaka kiedy walczy z kimś w ringu, stąd wzięła się nagła popularność tego sportu. Tak samo jak z F1, skokami narciarskimi. To sukces zawodnika(naszego rodaka) powoduje, że dana dyscyplina staję sie popularna. Pudzian jeszcze w MMA nie odniósł sukcesu, ale w innej dyscyplinie był całkowicie bezkonkurencyjny, dlatego stał się dźwignią dla MMA. Trudno mówić o manipulacji w tym przypadku, bo przecież mało kto nie chciałby obejrzeć Pudziana walczącego w ringu.
Bogusław Cupiał napisał(a):
Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub..
Odpowiedz cytując