Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.05.2010, 18:40
Cytat:
Człowieku, a co mają wyrzeźbione mięśnie typu Pudzian. Do stylu stylu walki, techniki i doświadczenia Fedora?
chodziło mi o to ze wyglada niepozornie, ot zwykly wyrosniety facet a nie jakis super koks. Wiem ze sie nie ocenia po rzezbie szans zawodnikow ale zawsze mi sie podobali tacy co maja miesnie a nie sadło. Jakos sportowiec kojarzy mi sie z miesniami i zerem tłuszczu ale to tylko takie moje wyobrazenie ktore ma sie nijak do rzeczywistosci i jak wiadomo nie trzeba byc kulturysta zeby byc najlepszym wojownikiem swiata. Akurat ja nie z tych ktorzy sie interesuja MMA od grudnia tamtego roku chociaz jak pisalem wyzej nie jestem znawca ale zawsze lubilem sobie obejrzec K1 czy MMA bo tam sa prawdziwi wojownicy, gladiatorzy a nie jak w boksie gdzie nieraz ma sie doslownie doczynienia z szermierka na piesci. Nie liczy sie walka tylko wypunktowanie zawodnika, zadanie jak najwiekszej ilosci ciosow i wygranie na pkt a w MMA czy K1 to jest zywiol. Jeden cios i moze i Fedor lezec, dobrze zalozona dzwignia i po sprawie- za to mozna cenic te dyscypliny. A mam podobne zdanie do Ciebie ze nagle wszyscy zauwazyli MMA, ale uwazam ze jest tak dlatego ze telewizja manipuluje ludzmi. Przecietny Polak uwaza tv za rzecz swieta, za wyrocznie. Mozna powiedziec ze do grudnia tamtego roku MMA nie istniało ale nagle tv zaczeło reklamowac dyscypline, wykorzystali do tego Pudziana i nagle 6 mln Polakow zmanipulowanych pokochalo ten sport bo telewizja im powiedziala ze maja go pokochac. Pozdrawiam
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując