Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.05.2010, 17:35
zonk moga byc 2 rundy i jak po nich bedzie walka nierozstrzygnieta zdaniem sedziow to moze byc 1 rundowa dogrywka

A jesli chodzi o Fedora. Kurde co to jest koles, budowa bez rewelacji, wiadomo kawal chlopa z niego jest ale chodzi mi o to ze nie ma wyrzezbionych miesni, troche sadełka na brzuchu ale kij z tym, ma konska siłe. Ja nie wiem w ogole jak on to robi ze koles na nim lezy czy siedzi a ten 100 kg kloca przewraca na bok, masakra. W ogole czy w stujce czy parterze to wymiata. Chyba nie ma sposobu oprocz czystego fatrta zeby go pokonac. Mega zawodnik
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 07.05.2010 o godz. 17:38.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując