Wyświetl pojedynczy post
trial
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.05.2010, 12:03
zawszewiernyts napisał(a):Wyświetl post
Ja już w pewnym momencie sie nie mogłem skupić na tym słuchaniu, nie wiem co to teraz będzie. Wogóle to niezaznaczyłem kółeczkiem wypracowania i chj wie czy mi je sprawdzą.
Jak dla mnie słuchanie spoko, tylko w pierwszym zadaniu, miałem wątpliwości, czy nie zamienić dwóch pozycji kolejnością i niestety nie zamieniłem Czytanie dobrze, bo z tego co patrzyłem to straciłem na nim tylko jeden punkt, ale za to zadania z gramatyki słabiutko Z moich wyliczeń wynika, że z zamkniętych straciłem ok. 8 punktów, a co do wypracowania, to podobnie jak zawszewiernyts zapomniałem zakreślić, że wybieram pierwszy temat, pozostaje liczyć na dobroduszność poprawiających Zaznaczam, że uczyłem się angielskiego jedynie na poziomie podstawowym, więc nie spodziewam się nadzwyczajnego wyniku z części rozszerzonej.

Zdenerwowałem się sprawdzając rozszerzoną z matematyki.. 7 zadań wyniki takie same do tego w ostatnim też wydaje mi się, że mam dobrze, ale wiadomo tam mogło każdemu wyjść w inny sposób. W zadaniu z wykresem funkcji użyłem innego sposobu, ale również wyszło mi, że teza jest prawdziwa, więc byłoby 9/11 dobrze. Prawdopodobieństwo zawalone I to co doprowadziło mnie do tego zdenerwowania to zadanie z geometrii analitycznej z tym trójkątem równoramiennym. Wszystko pięknie rozpisałem, wyszło ładnie, wyniki takie "równe", a sprawdzając uświadomiłem sobie, że przyjąłem za równe ramiona inne niż to było podane w treści.. Dramat z własnej głupoty stracić tak dużo punktów.
Ostatnio edytowane przez trial : 07.05.2010 o godz. 12:07.
Odpowiedz cytując