Cytat:
|
Uśpiony elektorat i tyle.
|
Jeżeli jeden ośrodek robi jakieś badania systematycznie co pewien okres czasu , dotyczące tego samego przedmiotu , to chyba stosuje mniej więcej taką samą próbę. Jeżeli w marcowym badaniu dokonanym przez ten ośrodek badań , Prezydenta negatywnie oceniało 66 % ankietowanych a w kwietniowym ponad 30 % , to chyba , to chyba nie chodzi wyłącznie o uśpiony elektorat
Cytat:
|
Kontrast - olewanie przestępstw/ wykroczeń komunistów (popełnianych rokrocznie w miejscach publicznych przy udziale mediów) oraz złapanie przy udziale mediów trójki pijanych gówniarzy, który założyli pomnikowi kosz na głowę i nabazgrali na nim "Śmierć Ruskim". Nierówne traktowanie ekscesów obu skrajnych skrzydeł. Prościej chyba nie można.
|
Podsumowując krótko i treściwie. Dobrze , że ich złapali i postawili zarzuty , czy źle

?
Bo wedle Ciebie , wydarzenie polegające na złapaniu przez policję 3 potencjalnych przestępców , którzy zdewastowali pomnik , pisząc na nim ,,śmierć Ruskim'' , to
są dopiero jaja
Cytat:
|
Próby robienia ze mnie oszołoma węszącego spisek władzy nie skomentuję, bo to poniżej mojej godności. Znów wkładasz mi w usta nie moje słowa*. Tak, jakby pochody pierwszomajowe zaczęto obchodzić od zwycięstwa PO w wyborach...
|
Napisałeś , że brak reakcji bierze się z góry.
Brak rozwinięcia wypowiedzi tego typu prowadzi tylko i wyłącznie do różnorakiej interpretacji.
Nie zamydlaj sprawy jakimiś oszołomami , tylko pisz wprost co masz na myśli a nie używaj zdań z tajemniczymi niedookreślonymi przekazami.
Mogę Ci pomóc.
Jaką górę masz na myśli ?
Czy jej wpływ na brak reakcji jest bezpośredni , czy pośredni?
Być może jest tak , że rzucasz sobie jakieś fajne hasełko sam nie bardzo wiedząc , co faktycznie chcesz przez nie przekazać
Cytat:
|
Obawiam się, że na obśmianie mnie jako oszołoma i spiskowca jesteś o wiele za słaby
|