Wyświetl pojedynczy post
arti
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.05.2010, 07:40
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Ja sam nie wiem Tofik czy ludzi darmowych mozna segregowac na umiejtnosci.
Cos jednak sprawilo ze sa darmowi ,cos to jednak oznacza.
Jak dla mnie tego typu goscie po w naszym klubie powinni byc sprowadzani jako rezerowi rezerowych napastnikow a nie jako ludziwe ktorzy maja wejsc i grac w druzynie Mistrza Polski.
jest to droga ,a raczej typ polityki ktora nigdzie nas nie prowadzi ,wrecz przeciwnie poziom sportowy tej druzyny iidzie co rok w doł.
Nie można? Np. Beto czy Juszczyk vs Ba czy Marcelo. Liczy się jak grajek gra, a nie ile kosztował.
A od strony kosztowej to jaka jest różnica w dłuższym okresie niż 1 sezon między Gargułą, który jest "darmowy" ale kosi np.350 tys euro rocznie, a grajkiem, który kosztował 200 tys. euro i ma kontrakt 200tys? To obserwacja i duży zasób informacji o graczu jest kluczem, który daje szanse na dobry wybór i minimalizuje ryzyko pomyłki w wyborze zawodnika.

A co do meritum - Pejsy vs Polonia (x-?) czy Lubin vs Odra (x2-?) to będą ciekawe mecze w tej kolejce z pkt. widzenia utrzymania.
Ara wczoraj zgodnie z planem tylko, że moim zdaniem nic im to nie da bo są za ciency, wciąż mają najmniej punktów i w bezpośrednich meczach polegną. Kto drugi?
Ostatnio edytowane przez arti : 07.05.2010 o godz. 07:48.
Odpowiedz cytując