Wyświetl pojedynczy post
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.05.2010, 01:55
Cytat:
Dla mnie ten kraj i jego struktury to tylko kiepski żart
dziki kraj ?

Cytat:
Bez równości wobec prawa, bez szacunku dla jego ducha i litery - nie można mówić o wolności
Czy działanie organów ścigania w sprawie tych trzech młodych ludzi pod wpływem jest okazaniem braku szacunku dla litery i ducha prawa ?

Cytat:
Trzech młodych ludzi pod wpływem zdewastowało pomnik - reakcja władz i mediów natychmiastowa.
Chyba nie ma się co dziwić reakcji władz i mediów , skoro kontekst jest jaki jest ?
Pisanie po pomniku radzieckiego żołnierza haseł odwetowych sugerujących jakoby winę Rosjan w sytuacji kiedy z jednej strony huczy od teorii spiskowych a z drugiej strony mamy ,,wielkie pojednanie narodów'' , musi wzbudzić takie zainteresowanie a nie inne.
W przeciwieństwie do dorocznej parady grupki fanatyków spod znaku sierpa i młota.

Cytat:
Pewien poseł PO jawnie kpi sobie z "Ustawy o wychowaniu w trzeźwości", robi to w miejscu publicznym nagrywany kamerami mediów. Co robi Policja?
Nic.
Spróbuj kulturalnie wypić sobie piwo w parku. Będzie to najprawdopodobniej najdroższy alkohol w Twoim życiu.
Coś takiego nie możliwe byłoby w państwie prawa.
,,Janusz Palikot został skazany za spożywanie alkoholu w miejscu publicznym, a także za uiszczenie mandatów za dwóch współtowarzyszy happeningu, którzy nie są członkami jego rodziny. Taką informację podaje RMF FM.''

Masz moze na mysli to ,,Nic'' , czy jakies inne nic ?
Cytat:
Sami się ośmieszyliście, ja was tylko wypunktowałem.
mistrz skromnosci