orzeu napisał(a):

|
Proud pretensje zglos do tychze osob i do ich sposobu wypowiedzi. Zeby pojechac po skrajnosc, to najwyrazniej moherowe berety czytajace nasz dziennik maja w sobie wiecej kultury niz elitarne grono czytelnikow gw :]
|
Nie wiem jak inni, ale ja już pisałem że tych kundli nie sponsoruję, TVN-u niestety też nie oglądam

Jeszcze jakieś inne stereotypy do zweryfikowania?
A co do osobistych wjazdów to nie żebym się czepiał, ale moderator Wolfy w którymś z postów napisał coś w rodzaju "to wy jesteście problemem" lub innej metafory mnie i innych jako zbędnego odpadu do usunięcia, zabrakło tylko szczegółowej instrukcji wyrwania chwasta

Raczej nie mieści się to w granicach mojego racjonalnego myślenia, że zalecenie czytania ze zrozumieniem jest bardziej obraźliwe niż pisanie o kimś jak o zarazie do wyplenienia tylko dlatego że pełniona funkcja + odmienne poglądy = przyzwolenie na wszystko

Naprawdę nie nudzi mi się i nie chcę się tego czepiać, ale już padają takie argumenty że Wolfy mógł poczuć się tak obrażony że chodził jak struty ostatni kilka dni, a ja zasługuję na bana, to nie sposób się jakkolwiek nie bronić