a ja bym nie był na Twoim/Waszym miejscu takim optymista. Moim zdaniem jesli by nie widzieli w tym plaszczeniu sie pozytywow to by tego nie powiedzili, mysle ze klamia zeby wlasnie tych krawatow posciagac na stadion. Chca troszke naprawic stosunki z "kibolami" okaze sie ze stadion Legii jest super bezpieczny i kulturalny wiec masy piknikow moglyby wtedy przychodzic na mecze. Nie oszukujmy sie kto musi w tej wojnie polec- przynajmniej mi sie tak wydaje. Albo polegniecie Wy albo ITI a jak sie w ich gierki wciagniecie to mysle ze i tak predzej czy pozniej Was w dupe kopna i zamienia na "lepszych". Ale nie ma sie co rozpisywac, zobaczymy o czas przyniesie. Ja jako Wislak moge kochanym Legionistom zyczyc powodzenia

drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.