1q2 napisał(a):

|
Sory wolfy że jeszcze Ciebie się czepiam(w nawiązaniu do tego Twojego ataku) ale nie znasz mnie i mógłbyś sobie darować takie podjazdy bo to że tak a nie inaczej komentuje tą teraźniejszość po smoleńską to jedno ale nie stawiaj mnie w jednym szeregu z jakimiś kanaliami , bo autentycznie wstrząsnęła mną ta cała sytuacja - sytuacja gdzie zginęli ludzie nie mojej opcji ,nie mój Prezydent a szczególnie jego i jego żony jest mi cholernie żal.
|
Ale jakoś porównania masz bardzo, że się tak wyrażę, "mainstreamowe". Takie żywcem z ulicy Czerskiej wzięte.
W tym wypadku nie obraziłeś zmarłych, tylko dwójkę dziennikarzy, w ramach przepychanek nie tyle nawet światopoglądowych (niech mi ktoś powie, jaki światopogląd realnie reprezentuje PO?), co czysto partyjnych.
orzeu napisał(a):

"Niesioł" i Wałęsa już spuszczeni z kagańca od jakiegoś czasu, tylko czekać na Palikota. Przy tym oddanie moczu na mogiłę prezydenta, o którym wcześniej wspomniałem, może mieć formę czysto symboliczną. Chociaż - kto wie? Jak tak obserwuję sobie niektórych to zaczynam wątpić, żeby mieli jakiekolwiek ograniczenia.
Acha, żeby była jasność - cała ta kampania jest na użytek wewnętrzny (własnego "twardego" elektoratu), u normalnych ludzi może wywołać obrzydzenie.