Wyświetl pojedynczy post
bartek89TS
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.05.2010, 22:10
Też ciągle poszukuje koszuli meczowej z Bet-At-Home, tylko problem jest z rozmiarem.W Galerii Krakowskiej zostały same duże XL i XXL...Byłem w Umbro tak samo jak i w sklepie Sizeer, który jest tez w Galerii Kazimierz,w Bonarce, na Szewskiej, w Krokusie i w M1.Na necie w internetowym sklepie Saizeera były wszystkie rozmiaru aż do dnia dzisiejszego:( Liczyłem że uda się kupić w sklepie za 69 zł bez płacenia 20zł za przesyłke jednak sie nie udało, a jak już dziś chciałem zamówić to okazało się że nie już rozmiaru L i M...Strasznie duże te koszulki, jak mierzyłem XL to wyglądałem jak w sukience, a mam 184cm wzrostu.L trafiłem w Krokusie ale białą i przyznam że tez troszke dużawa..Dziś dzwoniłem do wszystkich sklepów Saizeer w Krakowie i nigdzie nie ma już czerwonych koszulek meczowych ze sponsorem w rozmiarze M lub L, zostały jedynie duże XL, XXL, XXXL.Chyba tylko w M1 laska powiedziała że zostały jeszcze M-ki ale białe.Napaliłem się strasznie na tą koszulke(ze względu na cene, bo jak będą nowe koszulki z nowym sponsorem to cena wróci do 200 albo lepiej a tyle troche mi szkoda)
Ostatnio edytowane przez bartek89TS : 05.05.2010 o godz. 22:12.
Odpowiedz cytując