Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.05.2010, 16:45
mysle ze minimum 40% bede mial i moze mi zalicza kilka pkt z zadan ktorych nie rozwiazałem calkowicie ale cos tam powalczyłem. Okazało sie ze nie bylo sie czego bac, chociaz moze inaczej, bac to sie jest czego ale jak oni dali polowe zadan na poziomie gimnazjum to...
4 lata w technikum w sumie zero nauki, tylko zawsze na koniec roku troche było sie przylozyc zeby ze szmat sie powyciagac i nie narzekam na ta mature. Uwazam ze juz nie wiem jakim trzeba byc glabem czy leniem smierdzacym zeby tych 30% nie uzyskac (bez urazy). Naprawde wystarczyli porozwiazywac kilka zadan zamknietych zeby sobie powtorzyc jak sie rozwiazuje logarytmy czy co to sa ciagi i na logike mozna było ta polowe zadan zrobic. Chociaz nie kozacze za bardzo bo jeszcze sie okaze ze sie na karcie odpowiedzi myknałem i wreszcie nie zdam hehe ale naprawde banalne to było a co do tych zadan co nie zrobilem to jesli ktos sie przylozyl i pouczyl matmy troche dluzej niz ja to spokojnie mogl te zadania zrobic bo jedyne co trzeba było to miec wczesniej tycznosc z podobnymi zadaniami i nauczyc sie schematow rozwiazan
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując