zobaczymy jak to będzie..ja na razie cieszę się, że kontraktujemy wartościowe zawodniczki takie jak Lecia i Krężel. Były one wiodącymi postaciami w swoich zespołach..nie mogę się wypowiadac co o Basko, bo za wiele ją w akcji nie widziałam...a myśle, że na pozycję nr 2 sciągniemy jakąś gwiazdę. takie mam jakieś przeczucie

kobieca intuicja

tak jak pisałam wczesniej, z Ewką Lecią i Janel będziemy mieli najlepsze podkoszowe w lidze i chyba w tej strefie nas nikt nie pokona..trzeba zakontraktowac jakies zawodniczki na pozycji nr 2, 3 i przydalaby sie rozgrywająca, ktora bedzie zmienniczką Pauliny. myslę, że nasi będą chcieli jak najszybciej wziasc najlepsze zawodniczki, by pozniej miec juz spokojną głowę a nie na ostatnią chwilę brac byle kogo. Jeśli dalej w takimtempie będziemy dokonywali transferow i tak swietnych, bo jestem pewna, ze Magda będzie duuuuzym wzmocnieniem Wisły, to w przyszlym sezonie mistrza bedziemy mieli..
b jak dobrze wiemy, glownym powodem naszych niepowodzen w lidze bylo to iz nie mielismy wartosciowych Polek..a Teraz? mysle, ze zarząd głownie o tym myslal, biorąc Magde i Kaśkę..jest jeszcze Ewka i Paula, które też prawdopodobnie będą wychodzic w pierwszym składzie. ale to juz zalezy od trenera i także kto do Wisły jeszcze przyjdzie...
udało mi się dowiedziec, ze Radwan nie przejdzie do Wisły, bo raczej nie dojdzie do porozumienia na linii manager-klub..nie wiem dlaczego ona byla przymierzana do nas. chyba jednak za słaba...
ale na razie mega się cieszę z transferu Magdy Leciejewskiej i czekam na kolejne;D