Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.05.2010, 11:46
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Obejrzyj sobie bramki zdobyte przez Wisłę w tym roku z Polonią Bytom, ze Śląskiem i Lechią, przy których asystował Małecki. Może mimo wyraźnej niechęci do niego zauważysz, że jest obecnie jedynym piłkarzem Wisły, który nie boi się dryblować i potrafi w miarę ładnie dośrodkować (w porównaniu do reszty drużyny). Oszczędź sobie zatem takich prostackich tekstów, bo za dobrze o Tobie nie świadczą.

czyli co? Mamy sprzedać jedynego wyróżniającego się (albo jednego z dwóch) piłkarza w drużynie dlatego, że gdzie indziej mają lepszych? Idąc dalej tym głupawym tokiem rozumowania, powinniśmy sprzedać wszystkich, a to, niestety, niemożliwe i albo jesteś wybitnym myślicielem, na którego tu pozujesz, albo piszesz jakieś S-F.
A gdzie ja napisałem,że mamy go sprzedać?wręcz przeciwnie,napisałem,ze raczej nikt go nie kupi. Czytanie ze zrozumieniem się kłania. I nikt na nikogo nie pozuje. W ogóle piszesz od rzeczy. Ja o czym innym,Ty o czym innym.

Bogu,ok rozumiem,że patrzysz na niego przez pryzmat druzyny,a ja przez pryzmat ewentulanego zarobku na nim. Tutaj mogło dojść do nieporozmienia.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując